dinsdag 25 november 2008

SINTERKLAAS KOMT NAAR HET CIRCUS


Sinterklaas komt naar het circus

Sinterklaas staat ook zijn mannetje in het circus. In de Sinterklaasshow van Circusevents en Circus Charles Pauwels overvallen piraten de tent in De Schorre en kidnappen ze de clown Toto. maar de Sint brengt redding.

Met Sinterklaas in het circus beloven Circusevents en Circus Charles Pauwels een spetterende show in De Schorre in Boom. Voor deze tweede editie is een compleet nieuw verhaal uitgedacht.

”De show wordt dit jaar extra spannend als echte piraten het circus overvallen en onze clown Toto kidnappen. Of de Sint en Circuspiet er in slagen om de clown te bevrijden, moet je zelf maar komen vaststellen”, verduidelijkt Yves Bocxtaele van Circusevents.

Huisdieren
”We zijn intussen al enkele maanden druk bezig met de voorbereiding van deze show. Er doen maar acht mensen mee, maar het zal druk zijn in de kleedkamer, want ze verschijnen allemaal drie tot vier keer in een andere hoedanigheid in de circusring."

De show herbergt ook verschillende huisdieren. In de verdwijntrucs worden bijvoorbeeld duiven gebruikt. En na het familiespektakel kunnen alle kinderen Sinterklaas persoonlijk groeten.

Praktisch
De tent in De Schorre staat er nu anderhalf jaar. Behalve shows als Sinterklaas in het circus vinden er ook diners plaats. Ook teambuilding met circusworkshops behoort tot de mogelijkheden.

Sinterklaas in het circus, op woensdag 26 november en woensdag 3 december om 15u, en op zaterdag 6 en zondag 7 december om 14u, in De Schorre in Boom.
Info en reservaties: 0499-25.67.24, yves@ colourcircusprint.be, www.circusevents.be