maandag 22 december 2008

DUIVENMELKER UIT VORSELAAR STERFT NA VAL UIT BALKON IN THAILAND

Duivenmelker uit Vorselaar sterft na val uit balkon in Thailand

Patrick Claes uit Vorselaar viel afgelopen weekend van een hotelbalkon in het Thaise Pattaya. De bekende duivenmelker overleefde de val niet.

Over de omstandigheden waarin het ongeval zich voordeed, is weinig bekend. De communicatie met de Thaise autoriteiten verloopt moeilijk. Patrick Claes (42) logeerde al twee weken in het Natural Beach Hotel in Pattaya. Het fatale ongeval gebeurde afgelopen weekend. Het exacte tijdstip is niet gekend.

Andere hotelgasten zagen Claes een biertje drinken op het balkon. Even later moet het fout zijn gelopen. Claes tuimelde over de balustrade en kwam meters lager naast het zwembad terecht. Volgens getuigen overleefde hij die val. Het is later in het ziekenhuis dat Claes bezweek aan zijn verwondingen.

Meesterlijk diamantbewerker
Gemeenteraadslid Daniël Claes (Open Vld) is een nonkel van het slachtoffer. “We hoorden het verschrikkelijke nieuws pas zondagavond. Patrick speelde samen met zijn vader Guido op de duiven. In dat milieu zijn zij bekende namen. Twee jaar geleden verkochten ze al hun diertjes omdat mijn broer met zijn gezondheid sukkelde."

"Patrick was een meesterlijk diamantbewerker en reisde veel voor zijn job. Zo zat hij enkele weken geleden nog in Namibië. In Pattaya was hij om uit te blazen. Hij zou er het gezelschap krijgen van collega’s. Helaas heeft het niet mogen zijn”, getuigt Daniël. Het is nog niet duidelijk wanneer het lichaam van Claes wordt gerepatrieerd.

(Bron: GVA)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten