woensdag 2 juni 2010

DUIVENSPORT BELGIE

Beste vrienden,

De duiven op het trainingcenter hebben de eerste vluchten achter de rug. De eerste ronde heeft ook al enkele moeilijke vluchten gehad en de eerste selectie is daar alvast gevallen zoals jullie op pitts.be konden lezen. Harde Noorden wind en 70 km ver was de scheidsrechter. Ondertussen zijn ze een 4-tal keer op 15 km geweest 3 keer op 30 km en 1x dus 70 km. We gaan dus verder en verder en hopen binnenkort de eerste officiële wedstrijd mee te kunnen doen.

Jullie duiven , namelijk de 2de ronde vliegen momenteel stevig rond en trekken ook al weg. Wij gaan dus ook binnenkort hier met opleren beginnen.

Hun programma is als volgt samengesteld. De eerste prijsvlucht staat op 26 juni gepland. Dus nog een 3-tal weken. Ze vliegen dan 26 juni , 3juli en 10 juli uit chimay. 130 km ongeveer. Op 17 juli doen ze mee aan de vlucht uit Sezanne (280km). Deze vlucht is mede een initiatief voor “kom op tegen kanker”. Een deel van de reiskosten gaan naar deze actie en op deze wijze steunen wij “kom op tegen kanker”.

Vanaf dan gaan we terug evalueren wat het volgende plan is.

Dit weekend gaan we een update maken van de nog aanwezige duiven en zal ik jullie volgende week berichten als jullie uitgekozen duif er nog is. Indien dit niet meer het geval zou zijn, krijgen jullie bericht hierover en krijgen jullie dus een andere duif toegewezen zoals afgesproken.

Verder gaan we ook dit weekend de foto’s maken dus , die krijgen jullie volgende week in de bus.

Mee volgen op internet lukt nog niet. Er zijn technische problemen met de software. De firma tipes werkt eraan om dit zo snel mogelijk in orde te maken. We hopen dat dit zeker voor de eerste prijsvlucht vlot verloopt.

Voor degene die juni nog niet betaald hebben, zij mogen de 15 euro overmaken.

Verder duimen we voor een vlot verloop van de opleervluchten en mogen jullie volgende week de foto verwachten.

Gr duivensport België

Geen opmerkingen:

Een reactie posten