donderdag 10 september 2009

SUPERDUIF - NIEUWSBRIEF

Beste Sportvriend,

Het duivenseizoen is voor vele liefhebbers ten einde en de prijzen zijn verdeeld. Voor verschillende liefhebbers is het een successeizoen en voor andere was het iets minder.
Maar met duiven spelen is een sport; en sport is iets waar je niet in de hoek mag blijven zitten. Maar met uw gedachten al zitten in het volgende seizoen met als hoofdvraag : Hoe ga ik het volgend seizoen aanpakken!!!!
Nog enkele subvragen; Moet ik iets aan mijn systeem aanpassen?
Welke versterking zou mij naar een beter seizoen leiden?

Op deze laatste vraag kan Superduif u een handje helpen. Er zijn al vele liefhebbers gelukt met een of meerdere aankopen via Superduif. Duiven die via Superduif verkocht worden moeten aan een aantal belangrijke punten voldoen.

Deze maand zijn we gestart met de Septemberverkoop die zal eindigen op zondag 27 september'09.
Het zijn allemaal duiven die voort komen van duiven die weten wat topprestaties zijn.
We hebben verschillende duiven die zelf 1e prijzen hebben gewonnen. Dat is vooral soort van Geerinckx Luc, Bart & Jurgen uit Wommelgem. We hebben kinderen uit 1e prijsvliegers die op snelheid behaald zijn alsook uit 1e provinciale winnaars (vb. Tournelle Davy uit Rummen).
Ga vlug kijken op www.superduif-shop.be vooraleer ze gaan vliegen !!!!!!!

Superduif heeft ook al een aantal totale verkopen op het programma staan. Namelijk van wijlen Jaco De Winter uit Ekeren alsook wijlen Roelen Charel uit Vremde.

Jaco is leverancier van vele topvliegers en topkwekers op andere hokken. De gouden lijn Bestseller - Siddhartha komt in de aanbieding. Bestseller zit niet mee in de verkoop wegens niet meer vruchtbaar. Maar wel vele kinderen en kleinkinderen alsook zijn bekenste zoon Siddhartha, 6e Nationale Asduif Hafo.

Charel speelde zeer graag op Quievrain (100km) en elke week stond hij mee aan kop van de uitslag m.a.w. een echte snelheidsduivel. In de verkoop zitten verschillende 1e prijsvliegers.

Deze 2 verkopen kan je bezichten op 2 zondagen, namelijk 27 september en 4 oktober tussen 10u & 15u en dit te St-Job (Duivenlokaal De Padvinders, Ontspanningslaan 10)

De verkoop van Jaco eindigt op zondag 11 oktober en die van Charel op zondag 18 oktober'09 en dit op www.superduif-shop.be.

Vanaf 15 september '09 kan je al beginnen bieden op deze toekomstige stamduiven van jullie hok.
Voor info of kooporders kan je terecht bij Serge Van Neylen, Verantwoordelijke Superduif - serge@superduif.be - gsm 0498/45.02.78

En nog als laatste punt; De reglementen alsook de formulieren van Superduifkampioenschap als Asduifkampioenschap 2009 staan online. Je kan ze per post opsturen of via mail.
De kampioenenviering zal plaatsvinden op zaterdag 20 februari 2010. In de volgende maanden zul je reportages als advertenties kunnen bekijken van de winnaars van 2009.


Serge

(Bron: Superduif)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten