dinsdag 1 september 2009

VOERADVIES VOOR DE RUIPERIODE

Voeradvies voor de ruiperiode

Beste liefhebber,

Ook de ruiperiode in de duivensport is niet meer wat ze geweest is. Voor vele dieren is door het aanvankelijk verduisteren en nadien bijlichten niet meteen sprake van een natuurlijk verloop van de rui. Na het stoppen met bijlichten verloopt die rui in een eerder versneld tempo. Dat kost de dieren pakken extra energie, en een "extraatje" is in dat geval meer dan op zijn plaats.

Liefhebbers die dat wensen kunnen hier een volledig ruiplan terugvinden

Voor vastzittende duiven die net beginnen te ruien adviseren we eerst 1/3 de deel tot 1/2 de deel Premium Start of Premium Winter-Rust toe te voegen aan het Premium Ruivoer.
Komen de duiven verder in de rui, voeg dan niet meer dan 1/4e deel Premium Start of Winter/Rust toe. Zitten de duiven echt volop in de Rui, dan alleen Premium Rui geven (of maximaal 10% Start of Winter/Rust toevoegen).

Voor wat de Backsproducten betreft voorzien we net als voor het Matador Premium ruivoer, een schitterende promotieactie. Bij aankoop van 1 Liter Glut-Amin aminozurencomplex en een flesje duiventhee 500 ml ontvang je gratis 1 kg Vi-Spu-Min mineralencomplex.

De bijhorende folder kan hier gedownload worden.

Als u vragen hebt over uw duiven, over de laatste vluchten of over de ruiperiode, bel of mail dan gerust. We helpen u graag verder.

Matador adviesdienst

Eddy Noël
0474-07.52.34
Matador_Belgie@telenet.be

(Bron: Matador-futter.de)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten