woensdag 11 november 2009

NATIONALE DAGEN + VEILINGEN PIPA

Beste duivenliefhebber,

Dit weekend vinden de Nationale Dagen KBDB plaats te Oostende.
De planning en meer info vindt u op deze link:
http://www.pipa.be/nl/newsandarticles/news/nationale-dagen-2009-kursaal-oostende-%E2%80%93-13-14-15-november

Deze periode zijn er volop duivenveilingen op PIPA. Op dit moment is er een fantastisch aanbod aan asduiven, 1e prijswinnaars en topkwekers, die verdeeld zijn onder volgende veilingen:
- Totale verkoop A.M. Van der Rhee, zij wonnen in 2008 nog 1e, 2e en 3e Nationale Asduif WHZB in Nederland. Deze veiling eindigt reeds dit weekend, 14 en 15 november.
- Verkoop van alle duiven van snelheids/halve fond topper Robby Wilms (min enkele ouders kwekers van 1999 en 2000). Robby won in 2009 de 1e Nationale Asduif KBDB Halve Fond Jonge duiven. Uiteraard zit ook deze duif in de veiling.
- Jewels Of The Sky November met duiven van Nico Van Noordenne, Gino Clicque, H.P. & P. Brockamp, H&F Sander, Piet van de Merwe & Jurgen Jung. In deze veiling meerdere NPO winnaars, provinciale winnaars, topvliegers en topkwekers!
- Totale verkoop van alle oude duiven Cees Schroevers! Cees is één van de absolute toppers in Zeeland en biedt hier zijn volledige kolonie van oude duiven (2008 en ouder) aan!

Vorige maandag vond voor de 2e maal het network event in Affligem plaats. Elke eerste maandag van de maand kan je als duivenmelker gezellig samenzijn in het mooie établissement Laonton in Affligem. Een hapje, een drankje, een lekkere maaltijd, lachen, bijpraten over de duiven en andere zaken….
Een foto impressie vindt u op deze pagina:
http://www.pipa.be/nl/trips/trip/loanton-2e-networkevent

Dé absolute TOPVERKOPING van dit winterseizoen is ongetwijfeld de totale verkoping (min jonge duiven) van Acepigeon Loft BVBA – Erik Limbourg. Deze week werd de laatste hand aan het verkoopprogramma gelegd en dit is nu te bekijken via onderstaande link. U kunt kiezen om het via mail of via post te ontvangen. Uiteraard kunt u het ook meteen downloaden.
http://www.pipa.be/nl/pigeons-for-sale/public-auctions/2009/openbare-verkoping-erik-limbourg-vraag-hier-het-verkoopprogram

Sportieve groeten,
Het PiPa-Team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten