dinsdag 26 januari 2010

VERANDERING OP KOMST VOOR ZAANSE DUIVENLIEFHEBBERS

Verandering op komst voor Zaanse duivenliefhebbers
WESTZAAN - Het duivensport seizoen 2010 voor de rayon C leden van afdeling 6 in Noord-Holland zal zaterdag 3 april van start gaan met de oefenvlucht vanaf Zevenbergschenhoek waarvoor vrijdag 2 april moet worden ingekorfd.

Sinds 60 jaar is er een behoorlijke verandering voor de duivenliefhebbers in deze regio gekomen zo zal het aantal oefenvluchten nog gering zijn in het komend seizoen vooral door het verlies tijdens deze vluchten een juiste beslissing, tevens een prima besluit om op drie na alle vluchten van de zes afdelingen van Noord Holland gelijk te lossen, zodat in het belang voor de duivensport ketting uitslagen zoveel mogelijk worden voorkomen om het voor een ieder aantrekkelijker te maken, en de duiven zich meer gaan verspreiden op vooral de korte afstanden.

Voor de programma liefhebbers voor de punten in verschillende categorie's gaan de vluchten alsvolgt van start. Vitesse vluchten 10 April, Midfond vluchten 8 Mei, Dagfond vluchten 15 Mei, Overnacht vluchten 4 Juni, Jonge duiven vluchten 3 Juli, Navluchten 21 Augustus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten