woensdag 12 mei 2010

PIPA SUPPORT AUCTION, VOORUITBLIK OP HET NIEUWE VLUCHTSEIZOEN OP PIPA

Beste duivenliefhebber,

In deze nieuwsbrief hebben wij aandacht voor volgende onderwerpen:

Veiling mei: Support Auction
Verzending 'Golden Top One Loft Race Great Wall'
Oproep om clubresultaten te plaatsen
Een vooruitblik op het nieuwe Vluchtseizoen op PiPa
Veiling mei: Support Auction
We eindigen het verkoopseizoen 2009-2010 traditioneel in mei met de May Auction - Support Auction. Een einde van een succesvol seizoen in schoonheid, waarbij we bij de nationale en internationale toppers nog eenmaal aan de bel hingen op zoek naar iets uit het allerbeste dat op hun kolonie aanwezig is.

Uit hun topkoppel, uit hun "asduif", uit hun "nationale winnaar", uit hun "supercrack" of "superkweker". Kortom een verzameling aan toptalent, aan absolute topklasse, stuk voor stuk afkomstig van toppers uit het vorige sportseizoen 2009.

Klik hier om direct naar de veiling te gaan

Verzending 'Golden Top One Loft Race Great Wall'
Bij deze willen we er ook nog eventjes uw aandacht op vestigen dat aanstaande dinsdag 18 mei een eerste transport doorgaat met jonge duiven die deelnemen aan de 'Golden Top One Loft Race Great Wall' te Beijing in China.

Mensen die ook duifjes wensen mee te sturen of meer inlichtingen willen daaromtrent, kunnen daarvoor altijd met ons contact opnemen op info@pipa.be

Oproep om clubresultaten te plaatsen
Met de start van het nieuwe duivenseizoen willen wij iedereen nogmaals aanmoedigen om zijn of haar clubresultaten te plaatsen op PiPa. Het inbrengen van de uitslagen is zeer eenvoudig. Omdat deze uitslagen wekelijks duizenden malen bekeken worden, kan dit ook voor u interessant zijn!

Lees hier hoe u uw clubresultaten kan plaatsen. Wij danken u alvast voor uw medewerking en wensen u veel succes in het nieuwe duivenseizoen.

Een vooruitblik op het nieuwe Vluchtseizoen op PiPa
De aanmeldingen op de nationale vluchten werd in een nieuw kleedje gestoken door onze IT-mensen, Erwin & Kristof, waardoor u het verloop van de aanmeldingen op de landkaart "live" kan mee volgen, en finaal ook de 10 duiven met de hoogste snelheid volgens de aanmeldingen zal kunnen bekijken.
Het oogt in ieder geval spectaculair. Vanaf volgende week zal u de vernieuwde vluchtkalender in actie kunnen zien.

Verder zal u ook via e-mail op de hoogte gehouden kunnen worden als er nieuwe berichten verschijnen over de internationale vluchten. Zo kan u de lossing, de eerste aanmelding en de bekendmaking van de winnaar op de voet volgen.

Met sportieve groeten,
Het PiPa-team
www.pipa.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten