woensdag 19 mei 2010

PIPA VLUCHTSEIZOEN VERNIEUWD

Beste duivenliefhebber,

het duivenseizoen begint stilaan op volle toeren te draaien! Dit weekend staat de eerste nationale vlucht op het programma. Naar goede gewoonte zullen we alle vluchtinfo en uitslagen vers van de pers op onze site publiceren.

Om alles in goede banen te leiden, hebben we het onderdeel "Vluchtseizoen (Inter)Nationaal" volledig vernieuwd! Hieronder een overzicht van wat je mag verwachten.

De actuele vluchten staan duidelijk op onze voorpagina
In de rechterkolom op de voorpagina vind je een blokje "Vluchtseizoen 2010" met daarin de actuele vluchten en de laatste informatie. Zo kan je in een oogopslag zien wat er gaande is en welke informatie beschikbaar is.

Een automatische e-mail dienst voor de vluchten die jou interesseren
Je kan je inschrijven om automatisch een e-mail te ontvangen telkens we nieuws plaatsen over een bepaalde vlucht. (Bv. als we weerkaarten plaatsen, als de vlucht gelost is, als de eerste meldingen binnenkomen, als er uitslagen zijn, ...)
Je kan zelf selecteren welke vluchten je interesseren, zodat je geen stortvloed van e-mails krijgt.

Hoe werkt het?

Je moet ingeschreven zijn op de PIPA-site. Als je nog niet ingeschreven bent, maak dan een account aan. Hier staat uitgelegd hoe dat moet.
Ga naar de (inter)nationale vluchtkalender van 2010 en klik op de "e-mail" banner. Je komt nu op de pagina waar je je kan inschrijven voor de vluchten!
Vanaf nu krijg je automatisch een e-mail telkens wij nieuws plaatsen over de vluchten die je geselecteerd hebt.
LET OP: we zullen geen nieuws over de (inter)nationale vluchten meer sturen via deze nieuwsbrief. Schrijf je in op de automatische e-mail dienst om op de hoogte te blijven!

Live-results (aanmeldingen) op een "radar"
We zijn er bij PIPA niet vies van om regelmatig met nieuwe, frisse ideeën op de proppen te komen. We hebben alle aanmeldingen op een "radar" gezet, zodat je tijdens de wedstrijdvlucht kan zien waar en wanneer er duiven vallen. Zo kan je de "wolk" van vallende duiven in jouw richting zien opschuiven!

We hebben de 10 snelste meldingen nu ook nog op een afzonderlijk kaartje gezet.

TIP: probeer het alvast eens uit bij de meldingen van 2009! Ga naar de (intern)nationale vluchtkalender van 2009, klik door naar een vlucht en dan "Live Results". Nu vind je naast de "Lijst" en "Kaart" ook een "Radar".

Wij wensen u alvast veel plezier met onze nieuwe functionaliteiten en wensen u natuurlijk alle succes in het nieuwe vluchtseizoen.

Met sportieve groeten,
Het PiPa-team
www.pipa.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten