zaterdag 13 februari 2010

NIEUWSBRIEF AVICULTURE-EUROPE

NIEUWSBRIEF www.aviculture-europe.nl
DELFT, februari 2010
Geachte lezer,

Hierbij presenteren wij u het nieuwste nummer van Aviculture Europe, met wederom een grote diversiteit aan informatie, spontaan en vanuit de hele wereld aangeboden. Aviculture Europe fungeert hiermee als een ontmoetingsplatform voor een internationale vriendenclub. We zijn daarbij zonder beperkingen en gratis voor iedereen ten allen tijde te lezen. De bezoekersaantallen bewijzen de behoefte aan onze artikelen, daarmee tevens vaststellend dat de omvang van onze hobby veel omvangrijker is als dat men denkt. Maar men moet zich er wel voor open stellen en vooral de drempelhoogte moet een uitnodiging zijn en geen belemmering.

We doen hierbij nogmaals een dringend beroep op u om ons te helpen bij de voortzetting van dit prachtige digitale magazine. We komen mankracht te kort en nu zeker, nadat de uitgever en tevens duivenredacteur, om medische redenen voor een groot gedeelte zijn inspanning voor Aviculture Europe heeft moeten staken.

Dit is ons eerste nummer in het nieuwe jaar, daarom willen wij graag nog alle mensen bedanken die ons hun beste wensen stuurden voor het nieuwe jaar, en ook iedereen die we vergeten zijn, wensen wij hierbij van harte een gelukkig, voorspoedig en vooral gezond 2010 toe.

Het nieuwe nummer is weer van een rijke en gevarieerde samenstelling:

De Gorguero
Gournaykrielen in Nederland
De Champion Show - opening
Internationale Vinkduiven show
40 jaar Welsumer Club
De Hanen van Leylychynie
Over Pluimvee – Poten - deel2
Dappere Duiven
Overpeinzing
Uitblinkers deel 1, 2, 3 en 4 - showverslagen
En vele korte wetenswaardigheden

Klik hier om naar het digitaal magazine te gaan

Wij wensen u veel leesplezier en wachten uw reacties weer in spanning af.

Met dank aan alle medewerkers, abonnees en adverteerders,

Namens het team van Aviculture Europe,

Nico van Benten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten