donderdag 31 december 2009

BESTE WENSEN

Beste wensen

Beste liefhebber,

Aan alles komt vroeg of laat een einde. Niet getreurd echter want elk einde betekent ook steeds weer een nieuw begin. We zijn op de laatste dag van het jaar 2009 aanbeland en velen onder ons hebben dan alweer een hoop "goede voornemens" voor het nieuwe jaar. Die kunnen erg verschillend zijn, mensen willen immers liefst van al dingen steeds beter doen.

Aan het tempo waarmee nieuwe evoluties zich in de duivensport voordoen, zijn dingen niet van dien aard dat je "op goed geluk" ergens snel een duivenhokje neerpoot en succesvol tussen de toppers met duiven gaat spelen.
In het voetbal of het wielrennen moet ik met mijn recreatieve ambities niet steeds met mijn caféploeg tegen een Standard of Anderlecht uitkomen, en de juniors rijden ook niet tegen de profs in het wielrennen. In de duivensport wel. en steeds meer. en steeds opvallender!

Goed spelen met duiven hangt van vele factoren af. Zoals in elke sport is een perfect uitgebalanceerde training/voeding en een professionele aanvulling van voedingssupplementen voor de atleten van bijzonder belang om aan de intensieve arbeidseisen te kunnen voldoen.

De firma Matador heeft daarom een geheel nieuwe lijn duivenvoeders samengesteld waarin de allerlaatste wetenschappelijke kennis daaromtrent verwerkt is. Daardoor staat Matador aan de basis van reeds vele successen en geeft ons voer nu al aan talloze liefhebbers een mooie voorsprong.

De firma Backs, reeds meer dan 110 jaar actief en innovatief in de duivensport complementeert het geheel met een reeks niet meer weg te denken topproducten in het gamma. Duivensport op het hoogste niveau is immers zondermeer topsport! Nieuwe dingen in het gamma zijn overanderlijk het resultaat van uitgebreid testen door onze testhokken.

1e en 2e nationaal en 36 provinciale overwinningen in 2009, dat kan geen toeval zijn!

Momenteel liggen al pakken jongkies in de nesten en voor die topsporters in spé kan alleen het allerbeste goed genoeg zijn. Goed begonnen is immers half gewonnen en dat kan perfect met ons Premium Kweekvoer.

Artikels:
De kweek en kweekvoer
Nieuwe inzichten in kweekvoer

Duiven op rust kunnen best in conditie gehouden worden met een niet te eenzijdig wintervoer. Waarom dat precies zo is kan je lezen in het artikel van Willem Mulder: Wintertijd.
Hier kan je terecht voor meer informatie over ons Premium Wintervoer

Gisteren konden jullie via onze nieuwsbrief reeds kennis maken met het E-Boek van Willem Mulder. Alles wat iemand weet of kent heeft hij of zij ergens vandaan, en wat voeding voor duiven betreft heb ikzelf in de loop van de jaren enorm veel opgestoken van Willem. Hij is een kei in zijn vak en ik kan de lectuur alleen maar van ganser harte aanbevelen!

Verder wens ik eenieder een prettig eindejaar en het allerbeste voor 2010 toe!

De grootste wereldreis begon ooit met de eerste stap, geen rozen zonder doornen en de top is er alleen voor doorzetters. De start om met duiven te spelen is voor velen nooit geweest er iets speciaals van te maken. Duivensport is een passie, je doet het gewoonweg graag, vol enthousiasme en overgave en dan is al het werk er aan nooit echt "werk". Ook al probeert men bij momenten de wieken even halt te houden, windmolens zelf blijven overeind!

Je blijft bijleren, je vergeet niet de simpele dingen waar het ooit mee begon en last but not least, weet dat de weg naar het doel de allermooiste weg is!
Geniet daarvan en al de rest komt vanzelf!

Succes er mee

Eddy Noël

Geen opmerkingen:

Een reactie posten