zaterdag 12 december 2009

DIGITAL MAGAZINE AVICULTURE EUROPE, DECEMBER 2009

NIEUWSBRIEF www.aviculture-europe.nl

Geachte lezer, DELFT, december 2009

Met het nieuwe jaar alweer in het verschiet, is het gebruikelijk om terug te kijken op het afgelopen jaar. Bij mij komt dan op de eerste plaats een gevoel van dankbaarheid in mij op, voor alle steun en vertrouwen die wij van u hebben ontvangen om dit schitterende blad te kunnen maken en voort te zetten. Hartverwarmend waren de vele complimenten die wij mochten ontvangen, toen de lezers zich inschreven voor ontvangst van de Nieuwsbrief.

Het was een bewogen en druk jaar voor Aviculture Europe, maar dank zij de onvoorwaar­delijke steun van ons team, hebben wij weer kans gezien om het blad in stijgende lijn voort te zetten.

Ik heb u eerder dit jaar geschetst dat wij “aan ons succes ten onder dreigden te gaan” en daarmee doel ik op het vele werk wat ontstaat bij het onderhouden van alle internationale contacten. Maar dit geeft anderzijds natuurlijk wel een gigantische voldoening. Overigens, vriendschap wordt onderhouden en blijft in stand door de aandacht die men er aan schenkt. Hulp kunnen wij nog steeds gebruiken; enthousiaste mensen die ons team willen versterken zijn altijd welkom. Wij hopen dat wij volgend jaar ook weer op uw medewerking mogen rekenen.

Het nieuwe nummer is weer van een rijke en gevarieerde samenstelling:

Inleiding tot de Langsnavelige duivenrassen
De Araucana
De Vijver
Op bezoek bij Gerard Adriaanse in Zeeland
Kippenren – Ron Pelgrom met zijn Zijdehoenders
De Duitse Langsnavel
Over Pluimvee – Diversiteit
Australische ervaring
De Duitse Pekingeend
Heden en verleden van de Araucana
Kippen en Hennep
Uitblinkers deel 1 en 2 - showverslagen
En vele korte wetenswaardigheden

De medewerkers van uw digitale magazine Aviculture Europe zullen ook in het nieuwe jaar de liefhebberij positief en actueel blijven benaderen en danken u voor uw belangstelling en uw steun van het afgelopen jaar. Fijne feestdagen en een gelukkig, voorspoedig, maar vooral een gezond 2010 toegewenst voor u en de uwen.

Met dank aan alle medewerkers, abonnees en adverteerders,

Namens het team van Aviculture Europe,

Nico van Benten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten