zaterdag 12 december 2009

Superduif - Nieuwsbrief

Beste Sportvrienden,

Nog een paar weken en we kunnen van het ene feest naar het andere om ons buikje heerlijk te vullen met lekker eten en geestrijke dranken. Iedereen neemt goede voornemens voor het komende jaar. Maar voor deze gebeurtenissen zijn de Superduifkampioenschappen en Asduiven geteld. Ja Ja, je hebt nog een paar dagen om uw formulieren in te sturen. Ik zou zeggen doe dit nog vlug want je zult misschien achteraf spijt hebben dat je niet hebt deelgenomen. Je kan het versturen via de post maar mag ook gerust via mail (serge@superduif.be). Ga op de site een kijkje nemen naar de deelnemingsvoorwaarden.

Voor de moment lopen er 2 bonnenverkopen op www.superduif-shop.be. De eerste is van maatschappij “Hoop in de Toekomst Grazen”; deze zal aflopen op de site op 19 december 2009 en wordt definitief toegewezen op hun kampioenenviering (20 december).

"Verbroedering Berlaar Heikant" is de tweede verkoop online. Het voorbieden eindigt op Zaterdag 2 januari 2010 en wordt de volgende dag op de kampioenenviering toegewezen. Het bestuur van Berlaar Heikant geeft de mogelijkheid om ook telefonisch mee te bieden. Wat moet je daar voor doen? Stuur een mailtje naar serge@superduif.be met als gegevens : naam, adres, mailadres, gsm-nummer en/of telefoonnummer en op welke schenking je wenst deel te nemen.

In de komende weken zullen er nog verschillende bonnenverkopen aangeboden worden op Superduif.
Superduif zelf zal ook een bonnenverkoop aanbieden ivm de Superduifkampioenenviering. De Superduifviering zal doorgaan op Zaterdag 20 februari 2010 te St-Job (zelfde lokatie als vorige viering). Dus noteer deze datum in uw agenda.

Langs deze weg wil ik jullie en uw familie prettige eindejaarsfeesten toewensen.

Serge
--------------------------------------------------------------------------------

Evenementen de komende 60 dagen:

- Uitreiking Gouden Ringen Waasland
- Kampioenenviering - Samenspel Vosselaar
- Kampioenenviering - Duivenbond Geel
- Bonnenverkoop - Verbroedering Berlaar-Heikant
- Kampioenenviering - Duivenbond Broechem
- Jaarlijkse Bonnenverkoop - Duivenbond De Padvinders St-Job

--------------------------------------------------------------------------------

D! e laatste 5 reportages:

- Hok Smits-Mellaerts
- Kampioenenviering
- Brugmans Sabrina
- Van Dyck Danny
- Nationale Dagen te Oostende 2009

Geen opmerkingen:

Een reactie posten