woensdag 9 december 2009

VERENIGDE VRIENDEN BONVERKOOP 2009

IN DEZE NIEUWSBRIEF

- Bonverkoop
- Kampioenendag
- Info
Tentoonstellingen
* 13-12 Vos-Helsen

BINNENKORT...
Meer informatie over het seizoen 2010.....
WIST U DAT..

4 provinciale overwinningen in 2009!
WEBSITE..

Bezoek regelmatig onze website om het laatste nieuws te bekijken van Verenigde vrienden!

Online Voorbieden bonverkoop 2009...
Voorbieden bonverkoop 2009: Vanaf heden kan men online voorbieden op onze bonverkoop 2009. We bieden tot op heden een 62tal bons aan die reeds allemaal online zijn geplaatst. De bons stonden nog maar pas online of er werden al biedingen genoteerd. De bons zullen online blijven tot 23 december 22u, wenst u te kijken en/of te bieden op een of meerdere aangeboden bons? Surf dan naar onze website www.verenigdevrienden.net De bons worden defintief toegewezen aan de hoogste bieder na onze zaalverkoop van 27 december. Bezoek onze pagina regelmatig want wij zullen deze regelmatig updaten met nieuws en info over onze bonverkoop.

Kampioenendag verenigde vrienden: zal doorgaan op zondag 27 december in de kantinne van KVV Scherpenheuvel sport, noteer deze datum alvast in uw kalender. De algemeen kampioen 2009 is niemand minder dan Theo Elsen uit Bekkevoort, Theo was de beste liefhebber van het afgelopen seizoen met vermeldingen van de snelheid tot de zware 1/2 fond. De lijst met de kampioenschappen vindt u terug via www.verenigdevrienden.net Een bon kopen van Theo Elsen? Het kan via onze bonverkoop waar u online kan voorbieden.

Wat brengt het seizoen 2010 en andere informatie:

Wel het is zo dat we tot op heden weinig weten wat het seizoen 2010 zal brengen? Hoe zullen we onze duiven moeten lossen in 2010? Wie zal het zeggen..... OOk over de vraag die wij ontvangde of we Momignies zullen spelen op zaterdag of zondag kunnnen we nog geen definitief antwoord geven..... Kortom we weten niet wat 2010 zal brengen, we houden jullie op de hoogte via onze nieuwsbrief en uiteraard via onze website....

Zondag 13 december Tentoonstelling Vos-Helsen in het lokaal van 10u tot 12u, iedereen van harte welkom!! Vergeet ook onze kampioenendag niet op 27 december niet, het programma zal een van de dagen online geplaatst worden op onze website!

Met sportieve groeten,
Verenigde vrienden
VERENIGDE VRIENDEN, SCHERPENHEUVEL, www.verenigdevrienden.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten