donderdag 8 april 2010

GERMAN OPEN 2010, VACATURES BIJ PIPA,...

Beste duivenliefhebber,

In deze PiPa-nieuwsbrief hebben wij volgende onderwerpen voor u:

German Open 2010: geen vlucht voor "watjes"
Pipa zoekt twee nieuwe medewerkers
Derby Arona Tenerife duiven aangekomen in Knesselare
Facebook groep "Pigeon Paradise"
German Open 2010: geen vlucht voor "watjes"
De "German Open" is een van de bekendste "one loft races" in Duitsland, een race met aanzien en "standing". Niet verwonderlijk dus dat een groot aantal topspelers uit Europa present tekenen, en enkele of meerdere duiven voor deze "one lofts race" hebben ingeschreven. Eén der voornaamste factoren die een typisch kenmerk zijn voor deze race, zijn zonder twijfel de vliegomstandigheden.

Gezien de vliegrichting naar het oosten toe gericht is, krijgen de duiven op de prijsvluchten dan ook meestal de wind pal op de "neus" te staan. Het is dus nagenoeg voor iedere duif telkens weer "knokken" om de thuishaven te bereiken. Geen werk voor "watjes" dus... maar omstandigheden waarin de "klasse" en "kwaliteit" van de duif in kwestie, vrij vlug komt boven drijven!

Lees meer over deze One Loft Race op www.pipa.be

PiPa zoekt twee nieuwe medewekers
Pipa zoekt nieuwe medewerkers om onze constante groei en professionalisering van de duivenmarkt verder vorm te geven. Ben jij onze ideale kandidaat?

Voor ons kantoor in Knesselare zoeken wij momenteel een

Management coördinator
Webdeveloper (php/mysql)
Wij bieden een gevarieerde job in een aangename werkomgeving, een marktconform salaris met diverse extralegale voordelen.

Lees er meer over op onze Jobs-pagina.

Derby Arona Tenerife duiven aangekomen in Knesselare
De 12 uitzonderlijke duiven die de hel van de Derby Arona in Tenerife overleefd hebben, zijn aangekomen bij PiPa in Knesselare voor de veiling van eind april.

De 12 winnaars van de Derby Arona Tenerife zijn op woensdag 7 april aangekomen in Knesselare. Deze uitzonderlijke duiven, die op kracht en uithoudingsvermogen de eindstreep van de One Loft Race gehaald hebben, worden eind april op PiPa geveild.

Bekijk de foto's op onze site

Facebook groep "Pigeon Paradise"
Heeft u Facebook, en wenst u op de hoogte te blijven van het interessante duivennieuws, word dan snel lid van van onze Facebookgroep.

Met sportieve groeten,

Het PiPa-team
www.pipa.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten