woensdag 21 april 2010

PIPA NETWORKEVENT, VEILINGEN & FACEBOEKGROEP

Beste duivenliefhebber,

in deze PiPa-nieuwsbrief hebben wij volgende onderwerpen voor u:

PiPa-netwerkevent op maandag 3 mei
Veilingen april: laatste weekend
Facebookgroep heeft al meer dan 1000 fans
PiPa-netwerkevent op maandag 3 mei
Na een maand onderbreking tijdens de paasvakantie is er op maandag 3 mei opnieuw een networkevent van PiPa & Duivenblad. Het zesde networkevent heeft plaats op maandag 3 mei vanaf 19u00. U wordt van harte uitgenodigd om er gewoon samen te zijn, wat bij te praten, rustig iets te drinken, herinneringen op te halen of vooruit blikken op het nieuwe seisoen ...

Lees verder op onze website.

Veilingen april: laatste weekend
Het verkoopseizoen loopt naar zijn einde toe, maar dat betekent niet dat de kwaliteit minder wordt. Integendeel, de huidige veiling is opnieuw een selectie van heel hoog niveau. Bewezen kweekduiven met sterke stamboom, jonge duiven uit topkwekers van meerdere topliefhebbers, super prestatieduiven, enzoverder.

Al deze duiven vindt u in April Auction Part 5 tot 10, in de Van Loon Collection & in de Superstar Collection van Les Green. U vindt de veilingen door te klikken op 'Duiven te koop' in uw menu. Al deze veilingen eindige dit weekend 24 en 25 april.

Facebookgroep heeft al meer dan 1000 fans
Onze facebookgroep heeft al meer dan 1000 fans. Sluit je nu aan en blijf op de hoogte van het laatste duivennieuws of maak contact met andere duivenvrienden.

Ga naar de facebookpagina

Met sportieve groeten,

PiPa-team
www.pipa.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten