woensdag 28 april 2010

PIPA STEUNT PROMOTIE POSTDUIVENSPORT NEDERLAND EN DONEERT € 9000 !

Beste duivenliefhebber,

in deze PiPa-nieuwsbrief hebben wij volgende onderwerpen voor u:

PiPa steunt Promotie Postduivensport Nederland en doneert € 9000 !
Veilingen Samson-Boye (BE) en Wim Klaverstijn Jr. (NL)
PiPa-forum: oproep tot plaatsen pasfoto bij uw profiel
PiPa steunt Promotie Postduivensport Nederland en doneert € 9000 !
Jaarlijks organiseert PiPa als afsluiter van het lopende verkoopseizoen een ‘Support Auction’. Zoals de meesten onder u wel weten gaat een deel van de opbrengst hiervan naar een ‘goed doel’. Dit jaar besloten we om de opbrengst van € 9000 te schenken aan de PPN, Promotie Postduivenport Nederland.
PiPa sponsort vanaf 2010 de bouw van jaarlijks een 5-tal duivenhokjes welke door de PPN aan de jeugd beschikbaar worden gesteld op diverse scholen en kinderboerderijen en dit voor de komende 3 jaar.

Lees het volledige artikel op onze website.

Veilingen Samson-Boye (BE) en Wim Klaverstijn Jr. (NL)
Deze week zijn opnieuw enkele mooie veilingen gestart:

Wegens stopzetting van de duivensport contacteerde Samson-Boye (BE) PIPA om de organisatie van deze veiling op zich te nemen. PIPA maakte een selecte groep van de 30 beste duiven op het hok Samson-Boye, uiteraard inclusief de stamkweker “Havik” en zijn beste afstammelingen!
Omwille van de overschakeling naar overwegend overnachtfond heeft Wim Klaverstijn Jr. (NL) beslist om zijn dagfond duiven te verkopen. PIPA maakte een selectie van de 42 meest interessante duiven (zowel kwekers als vliegers) en brengt hier dus een uiterst selecte groep topduiven in veiling.
Beide veilingen eindigen op zondag 9 mei en kunnen gevonden worden op onze website.

PiPa-forum: oproep tot plaatsen pasfoto bij uw profiel
In het verleden deden we reeds een oproep om zoveel mogelijk uw pasfoto op het forum te plaatsen bij uw profiel, waardoor deze ook verscheen naast de geplaatste berichten. Dit was een groot succes. Tientallen forumzoekers gingen daarop in.
De reden is zeer eenvoudig: we zijn de mening toegedaan dat iedereen graag weet met wie hij een discussie aangaat, en een foto van een persoon zegt veel meer dan een foto van een duif, een hok of dergelijke.

Mogen wij dan ook vragen om uw pasfoto op te sturen naar martin@pipa.be die de plaatsing zal verzekeren. Vergeet ook niet de naam te vermelden die nu juist boven het kader van de pasfoto staat.

Alvast bedankt voor uw medewerking !

Sportieve groeten,

Pipa-team
www.pipa.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten