dinsdag 23 maart 2010

PIPA VEILING MAART + VEENSTRA + TIMMERMAN

Beste duivenliefhebber,

Vorige maandag zijn we gestart met een nieuwe topveiling op PIPA.

Daarin bieden volgende topliefhebbers duiven aan:

Pieter Veenstra biedt 15 jonge duiven aan uit al zijn nieuwe topduiven. Pieter werd recent uitgeroepen tot beste liefhebber van Nederland WHZB 2009. Naar aanleiding van die titel en de vele asduiven (o.a. 3 x 1e Nationale asduif 2009!) werd een veiling georganiseerd met kinderen uit al hun nieuwe topduiven!
Dr. H.P. & P. Brockamp zijn ongetwijfeld één der meest succesvolle grote fond kolonies in Europa van de laatste 5 jaar. Hun dominantie werd in 2009 nogmaals bevestigd met een 1e Internationaal Marseille 2009 (welke een rechtstreeks kind is van hun 1e Nationaal Perpignan 2006!).
Hier worden kinderen en volle broers/zussen van aangeboden. Verder ook kinderen van fenomenen als Euro Diamond & Mistral, en kinderen van die andere internationale winnaars uit Marseille (2005), Bordeaux (2005) & Pau (2006). In totaal 18 jonge duiven van de combinatie Brockamp in deze veiling!
Andre Colbrandt is al jaren een absolute topper op de fond & grote fond in België. Met een heel klein maar ijzersterk duivenbestand slaagt hij er constant in om zich in de kijker te spelen. Met zijn aantal vliegduiven een uitzonderlijke prestatie! Zo werd hij in 2008 nog kampioen van Belgie KBDB op de zware fond! Nu in veiling 12 jonge duiven uit de beste vlieg- en kweekduiven van Andre Colbrandt!
Verder nog enkele duiven van volgende toppers: De Smeyter-Restiaen, Arie Dijkstra, Roziers P&J (o.a. kind van Queen L), Dieter Siebert, Brackenier Oscar & Koen.
Ook nog 5 uitgeselecteerde jonge duiven van het bijhuis Marcel Aelbrecht: Andre Verbesselt. Andre had de bevoorrechte positie om bij Marcel Aelbrecht het beste van het beste te bekomen. Uit die duiven brengt Andre nu 5 prachtige jongen.
Tenslotte is er nog de verkoping van alle beste kweek en vliegduiven (16 in totaal) van Edwin Timmerman. Daarin meerdere NPO winnaars en topvliegers, voornamelijk gebaseerd op Peter van de Merwe duiven!
U vindt alle bovenstaande veilingen op www.pipa.be en vervolgens klikt u op 'Duiven te koop'.

Bent u lid van Facebook? Word dan snel fan van PiPa op http://www.facebook.com/group.php?gid=55709071002 en blijf op de hoogte van de nieuwigheden op onze site.

Sportieve Groeten,
PiPa-Team
www.pipa.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten