zaterdag 13 maart 2010

UNIKON NIEUWE SOFTWARE 2010 + PINCODES

Beste sportvrienden en vriendinnen,

De software voor het seizoen 2010 is goedgekeurd door de KBDB/RFCB.
Deze software is te verkrijgen via onze website www.unikon.be , rubriek
“Handleidingen/Software”.
Zoals overeengekomen met de KBDB/RFCB zijn wij verplicht te melden dat alleen met deze software het is toegelaten om met Uw inmandsysteem deel te nemen aan het seizoen 2010!

Na de start van electronisch constateren in 1999 was met de KBDB/RFCB overeengekomen dat de eerste jaren de software voor de systemen gratis zou worden aangepast door de leveranciers.
Deze periode was bedoeld om de KBDB/RFCB de mogelijkheid te geven om de software, met name de comptabiliteit, tot een bevredigend eindresultaat te krijgen.
Ondertussen zijn we 10 jaar verder en heeft de KBDB/RFCB de leveranciers de mogelijkheid gegeven om voor de nieuwe software een bedrag in rekening te brengen.

Na 10 jaar kostenloos software te hebben verstrekt is de liefhebberssoftware versie 2010 niet gratis.
De software voor de clubmaster en de slaves zijn wel gratis!
De liefhebber kan er natuurlijk voor kiezen om de softwareversie van 2009 te blijven gebruiken, maar mist dan de nieuwe mogelijkheden die in het KBDB-protocol 2010 staan beschreven.
Verschillen in de versie 2009 en 2010 zijn o.a. het gebruiken van verschillende chipringen met name de nieuwe “insteekchips”.
Het is daarom logisch, om problemen te voorkomen, om er voor te zorgen dat de KBDB-versie protocol 2010 in uw systeem wordt aangebracht.

Er zijn 2 manieren om ervoor te zorgen dat de systemen van de liefhebbers de juiste software 2010 verkrijgen.
1- via internet …………………………………………...€ 40,00 per systeem.
2- persoonlijk bij één van onze verdelers….. € 45,00 per systeem.

Op onze website www.unikon.be rubriek “handleidingen/software” staat de beschrijving hoe de “pincode(s)” voor de vrijgave van de software kunnen worden aangevraagd.

Met vriendelijke sportgroeten en een goed vliegseizoen toegewenst
UNIKON-support

Geen opmerkingen:

Een reactie posten