woensdag 17 maart 2010

TWEE DUIVEN TREKKEN IN BIJ VERBIJSTERD SCHOTS KOPPEL

In Prestonpans in zuidoost Schotland hebben twee duiven hun intrek genomen in het huis van een verbouwereerd Schots koppel. De onbeleefde duiven voelen zich na drie weken volledig thuis en weigeren om het huis nog te verlaten. Dat meldt The Sun.

Het duivenpaar dook op vanuit de hemel en koos het huis in kwestie zorgvuldig uit. Vervolgens pikten ze met hun bekjes op de voordeur tot Sandra Gallagher en Marty Gremmel hen binnen lieten. Het gevederte koppel, bijgenaamd Walter en Percy, heeft nu de controle over het huis. De duiven voelen zich ondertussen zo goed thuis dat ze zelfs al op huisvader Marty zijn schouders en zijn laptop gaan zitten.

"Ik denk dat de duiven ons huis nu als hun thuis beschouwen", zegt Sandra, de 44-jarige bewoonster van het huis en moeder van drie kinderen. "Maar we kunnen hen niet voor altijd houden. Ze zijn onordelijk en ik moet voortdurend hun rommel opruimen. Vaak doe ik, uit schrik voor bacteriƫn, niets anders dan de hele dag de keuken schrobben."

Een van de duiven draagt een ring en Sandra wil dan ook zo snel mogelijk de eigenaar van de vogels vinden. "De beestjes zijn zo tam. We denken dat ze heel hun leven binnenshuis geleefd hebben. We hopen dat de eigenaar ze zo snel mogelijk komt terughalen", besluit Sandra. (svl)

17/03/10 11u12

Geen opmerkingen:

Een reactie posten