woensdag 10 maart 2010

VERENIGDE VRIENDEN SCHERPENHEUVEL INFOAVOND 2010

IN DEZE NIEUWSBRIEF

- Infoavond
- EC informatie
- Nat. Vluchten

BINNENKORT...

Kan je ons programma online bekijken op onze website!!
WIST U DAT..

We in 2010 de nationale vluchten BourgesI en ArgentonI mogen inkorven?
WEBSITE..

Bezoek regelmatig onze website om het laatste nieuws te bekijken van Verenigde vrienden!

Onze infoavond 2010!!
Onze jaarlijkse infoavond zal doorgaan op zaterdag 13 maart om 19u in het lokaal: op deze infoavond zal u meer info krijgen over het seizoen 2010. U kan dan ook ons programma boekje 2010 bekomen. Daarom nodigen wij u en uw collega duivenmelkers uit onze regio graag uit op deze infoavond (men zegge het voort). Het vluchtprogramma zal beschikbaar zijn in de loop van het weekend via onze website www.verenigdevrienden.net

Nuttige informatie electronisch constateren :
1) Electronische chipringen :
voor sommige liefhebbers is het niet duidelijk welke ec-ringen ze moeten laten nazien! Wij raden aan om alle zwarte ringen die gekoppeld zijn vanaf 2008 en later binnen te brengen in het lokaal om te laten nazien! Duid al uw duiven aan op de koppelingslijst met deze zwarte ringen, indien problemen zullen we deze ringen herkoppelen. (Breng ook een aantal nieuwe chipringen mee naar het lokaal).
2) Test uw installatie
Wanneer u uw duiven uit laat start dan uw klok, zie dat er zeker geen melding op de display verschijnt BATTERY LOW. Is dit het geval breng u klok onmiddelijk binnen om de batterij te laten nazien door BRICON! Kijk of alle antenne's op uw display staan en klok de trainingsduiven bij het binnen lopen van de hokken.

Nationale vluchten inkorven 2010:

De kogen is EINDELIJK door de kerk. De nationale algemene vergadering heeft beslist dat wij ook mogen inkorven voor de nationale vluchten BourgesI en ArgentonI. We kunnen deze beslissing, samen met onze 111 leden enkel maar toejuichen en zijn blij dat het gezonde verstand heeft gezegevierd!

Met sportieve groeten,
Verenigde vrienden
VERENIGDE VRIENDEN, SCHERPENHEUVEL, www.verenigdevrienden.net

Geen opmerkingen:

Een reactie posten