vrijdag 16 oktober 2009

MAGAZINE AVICULTURE EUROPE

NIEUWSBRIEF www.aviculture-europe.nl


Geachte lezer, DELFT, 16 oktober 2009

Het oktobernummer van Aviculture Europe zal morgenavond, zaterdag 17 oktober op het web worden geplaatst.

Vanwege de anti-spam wetgeving (wat op zich natuurlijk een goede zaak is) zijn wij door de wetgever gedwongen om u de volgende vraag te stellen; wilt u ons toestemming geven de Aviculture Europe nieuwsbrief naar u toe te sturen. Deze nieuwsbrief is bedoeld om de nieuwste uitgave van Aviculture Europe aan te kondigen. Zoals u weet komen wij tweemaandelijks uit met 100 pagina’s waardevolle artikelen, waar wij enorm ons best op doen en waarover we u dan graag ‘vers van de pers’ willen informeren.
Gebruik voor het aanmelden a.u.b. de button ‘nieuwsbrief’ links onderaan op onze website. Indien u géén nieuwsbrief meer van ons wilt ontvangen, dan kunt u dit simpel­weg aangeven door onderaan de nieuwsbrief de opzegging aan te klikken.

Iets geheel anders wat mij deze week overkwam en wat ik u niet wil onthouden, betreft het volgende. Je vraagt je wel eens af, waar al die verzamelingen van al die dieren­liefhebbers toch blijven, want er wordt toch heel wat vergaard in de loop der jaren. Vervolgens overlijdt zo’n liefhebber op hoge leeftijd en zijn echtgenote en/of de kinderen vragen zich af wat ze in hemelsnaam met die verzameling moeten. Zo had zich een kleinkind van zo’n liefhebber - die ook nog een aantal jaren voorzitter was geweest van een inmiddels ook al lang opgeheven plaatselijke kleindierliefhebbersvereniging - gemeld bij een dierenspeciaalzaak met drieduizend dia’s, waarop evenzoveel hoenders en tentoon­­stellings­bezoeken stonden afgebeeld. Gelukkig nam die dierenspeciaalzaak het initiatief om mij te bellen en ik moet u zeggen (ik ben natuurlijk ook al de jongste niet meer) dat ik heb zitten genieten en vooral omdat ik zelfs mezelf nog terugzag op een openingsplechtigheid van de Avicultura tentoonstelling in de Houtrusthallen in den Haag.

Tenslotte: Uw bijdragen in wat voor vorm dan ook blijven welkom. U kunt een vrijwillige financiële donatie overmaken, maar ook uw ervaringen in de creatie van een nieuwe kleurslag met ons delen. Bijdragen zijn altijd welkom op redactie@aviculture-europe.nl


Het nieuwe nummer is weer van een rijke en gevarieerde samenstelling:

De Spreeuwduiven van de Familie Hoornstra
Ardenner krielen
De Neurenberger Bagadet - deel 2
Kippenren – Henk van Dijk in IJsselstein
Algemene Ledenvergadering NBS
Over Pluimvee – Poten, deel 1
Waar zijn ‘De Gentse Kroppers’ van René Delin?
Schilderijenpresentatie van Delin
Dunkleur bij kippen
Zweeds pluimvee in Nederland
Uitblinkers deel1 en 2
En vele korte wetenswaardigheden

Wij hopen dat het u weer veel leesplezier zal geven.

Met dank aan alle medewerkers, sponsors en adverteerders,
Namens het Team van Aviculture Europe,
Nico van Benten.
(Bron: van Benten Nico)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten