zondag 4 oktober 2009

UITNODIGING INTERNATIONALE DUIVENFORUM 23/10/2009

FONDCLUB GEWEST TURNHOUT
ZAAL VRIENDENKRING HET CENTRUM
MEIBLOEMLAAN 32
2360 OUD-TURNHOUT

INTERNATIONALE DUIVENFORUM
VRIJDAG 23 OKTOBER OM 19:00 UUR
START VAN HET FORUM OMSTREEKS 19:30 UUR

Fondclub Gewest Turnhout nodigt iedereen uit op hun panelgesprek met volgende deelnemers:

Etienne Meirlaen uit Deurle
Na zijn herstart stootte Etienne onmiddellijk door tot de top van het internationale fondgebeuren met acceleraties als 1e en 3e Nationale Asduif Zware Fond KBDB 2008. Volgens de jongste prognose wordt dit succes verlengd in 2009. En passant plaatste hij in 2006 De gouden vleugel in zijn overvolle trofeeënkast.

Frans Buggeneers uit Ranst
Frans verwierf in 2005 nationale faam door de gouden vleugel te winnen op de koninginnenvlucht uit Barcelona. Dit jaar doet hij dit huzarenstuk over en met een 5e en 9e plaats op de internationale uitslag had hij de snelste serie van 2. In zijn boek “Topduiven onder het keurend oog” bewijst hij over een duidelijke vista te beschikken.

Verreckt-Arriën uit Tessenderlo
Deze inmiddels overbekende tandem wist dit seizoen beslag te leggen op maar liefst 9 provinciale overwinningen. Week na week bevestigen zij hun reputatie als Limburgse overheersers op de kleine Fond met duizelingwekkende kettinguitslagen naar Nederlands model.

Rik Hermans uit Pulle
Deze jeugdige Nederlandse inwijkeling ontpopte zich schaamteloos als nieuwe vedette in de wereld van de kleine Fond. Het levende bewijs dat goede duiven overal presteren! Rik werd in 2008 Algemeen kampioen Cureghem Centre met de jonge duiven en behaalde dit jaar oa. de provinciale zege en 2e nationaal uit Bourges.

Drs. Henk de Weerd uit Breda
Alom geprezen dierenarts en grote bezieler van het pharmabedrijf Belgica de Weerd. Als specialist in de medische en sporttechnische begeleiding van reisduiven verdiend hij als geen ander een plaats in dit internationale forum.
Hij geeft lezingen over de gehele wereld en staat in voor de medische opvolging van vele één hokraces.

Forumbegeleiding door Jan Hermans uit Waalre
Iedere duivenliefhebber kent Jan als de man achter het sportblad “DE DUIF”.
Hij kwam in zijn lange loopbaan in contact met alle “Groten der Aarde” en kan zich beroepen op een jarenlange stielkennis.

Bij deze nodigen wij dan ook alle geïnteresseerden uitop dit uitzonderlijk evenement.
Tijdens de pauzes kan men gezellig napraten met een drankje en gratis aangeboden versnaperingen. Na het forum is er een aanwezigheidstombola voorzien.

Tot dan!

Het bestuur van de Fondclub Turnhout.

(Bron: Van Rooy Davy)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten