woensdag 28 oktober 2009

PREMIUM WINTER RUST MENGELING

Premium Winter Rust mengeling

Beste liefhebber.

De rui vordert gestaag en als het goed is zitten vele duiven er nu reeds mooier dan ooit te voor bij. Met de ruitijd kunnen we stellen het oude seizoen af te sluiten. Dat is meteen het tijdstip om geleidelijk aan over te schakelen op Premium Rust voer.

De verschillende soorten ruwe celstof er in zorgen er in zowat drie weken tijd voor dat darmen perfect opgeschoond worden. Ook de darmflora zal tegen die tijd helemaal vernieuwd worden. Dat is de basis bij uitstek voor gezonde, vitale dieren met een perfecte weerstand.

Ons Premium Rust schema is HIER te downloaden.

De kweekperiode kunnen we dan weer beschouwen als de start van het nieuwe seizoen. Gezonde mooi opgroeiende jongen zijn immers onze toekomstige kampioenen. Als je weet dat zo een jong duifje op minder dan een maand uitgroeit tot een heuse duif is het niet moeilijk te voorspellen dat elk mankement in de opgroei meteen een achterstand betekent.

Toekomstige topatleten mag het aan niets ontbreken en dan is ons Premium Olympia Kweekvoer dankzij het hoog percentage opneembaar eiwit een perfecte keuze.

De ontwikkelingen gaan door!
Wie kijkt en vergelijkt, kiest Matador!

Eddy Noël

(Bron: Matador-futter.de)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten